beelden die buiten goed tot hun recht komen en die goed weer- en winterbestendig zijn

uit 2005 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

De Tand des Tijds

2019

De minimale bewerking geeft dit stuk hardsteen een agressieve uitstraling. 

Elegance

2019

Slank mensfiguur van hardsteen. Door de fijne haktechniek en de preciese lijnen heeft het beeld een rustige en vriendelijke uitstraling.

Silent Witness

2019

Minimaal bewerkt stuk hardsteen, afkomstig uit een inlaatsluis van de Kromme Rijn. Het beeld staat in mijn eigen tuin. Ik zou het niet willen missen.

Theo's Been

2019

Machinaal bewerkte zuil van hardsteen. Toen ik aan het werk was hoorde ik dat een vriend zijn been behoorlijk verwond had met een haakse slijper.....

Bubbels

2018

Bubbels, een fantasie in marmer en hardsteen over vissen en luchtbellen.

Groeidenken

2018

Groeidenken, een uitbeelding in hardsteen van een uitspraak van Midas Dekkers: "We moeten af van dat waanzinnige groeidenken" 

Hole in One

2018

Hole in One, letterlijk "er zit een gat in"  Maar ook een golfterm. Mijn inspiratie was het geluid van een golfbal die voluit geraakt wordt.

Schild

2018

Een groot ovaal schild van hardsteen met een ingelijmde strook van marmer. 

Weerslag 2

2018

Weerslag, een samenspel van 2 beelden die opgebouwd zijn uit reepjes hardsteen, stevig verlijmd. De reepjes symboliseren laagjes tijd.

Inside

2016

Ridderachtig hardstenen hoofd met gesloten vizier.

Weerslag, laagjes tijd

2014

"Vleugel" opgebouwd uit repen hardsteen. Geïnspireerd op de Roche du Solutré. De (hoogwaardig met epoxy verlijmde) laagjes hardsteen symboliseren de weerslag, het sediment, van de Tijd.

Beschutting

2013

  Beschutting Het idee erachter komt van de "slangenmuren" die je vroeger op vele landgoederen had. En van de "horde" , een van takken of wilgentenen gevlochten scherm. Dat is zowel een schuilplaats als een hinderlaag om wild (of evt. een vijand) te bespieden en te beschieten.  Was ook te zien op www.zomerexpo.nl (expo 2013, 3D werk, blz 2)

overwinning

2011

Spiraal gehakt uit Dolomiet (duits hardsteen, groen) Een spiraal is een oeroud symbool voor de cirkelgang van alle leven: geboorte en dood.

Olifant

2005

hardstenen Olifantenkop geïnspireerd op de 'Utrecht Uitfeest' olifant

Chaos

2006

Vrouwengestalte, oprijzend uit chaos. in Belgisch Hardsteen gehakt.

Kinderspel

2010

Drie kinderen met één bal